Makü Haberleri

makü haberleri ve güncel makü gelişmeleri, makü ile ilgili tüm video, makü fotoğrafları ve makü haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Gündem

Burdur'da Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza emekçi ellerin diktiği topları yerinde inceldi ve projeyi çok beğendi.

Gündem

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Alihan Koyak geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Gündem

Burdur, kadınlarımızın el emeğiyle dünya sahnesine adını yazdırıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin (MAKÜ) başlattığı El Dikimi Top Üretimi Projesi, kadınlarımızın...

Gündem

Kırmızı-beyazlılar, 10 gün sürecek ilk kamp dönemi için Antalya'daki ilk antrenmanlarının ardından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Hotel'e yerleşti.

Gündem

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Halk Oyunları Ekibi, Macaristan’da düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Yarışmasında Dünya birinci oldu.

Gündem

MAKÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Yapay Zeka Okulu ve Kariyer Okulu" programlarını başarıyla tamamlayan öğrenciler için...

Gündem

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), geçtiğimiz sezon başlattığı keçi sütünden Tulum peyniri üretimine bu sezon da devam ediyor.

Burdur'da, üniversitenin alt kısmında bulunan TOKİ binalarının yakınında bir elektrik direği göçmesi nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

Gündem

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, 6 Şubat Depremi’nde kaybettikleri 3 arkadaşları anısına fakülte bahçesine 100 ağaç fidanı dikti.

Gündem

Bucak İşletme Fakültesi'nden "Bif Gönüllüler" üyesi öğrenciler, Bucak Gençlik Merkezi gönüllüleriyle bir araya gelerek Karacaören Köyü'ndeki Ümmü Yaman İlk/Ortaokulu'na neşe...

Gündem

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde (MAKÜ) gerçekleştirilen projede, ineklere Türk müziği dinletilerek süt veriminin arttığı gözlemlendi.

Gündem

Burdur Mehmet Akif Üniversitesi (MAKÜ), lise öğrencilerine yönelik "Eğitim ve Kariyer Gelişimi Kampı" düzenlemeye başladı.