Gümüş, "Aile Çocuk Merkezi" adını verdiği projesini CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Tuğçe Aktaş Kaplan ile birlikte duyurdu.

Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Hülya Gümüş, projenin amacını şu sözlerle açıkladı: "Minik kalpler için büyük bir destek sunuyoruz. 2-6 yaş arasındaki çocuklarınıza sevgi, öğrenme ve oyun dolu bir ortam sağlayarak, ailelere güvenli bir çözüm sunmayı hedefliyoruz."

"Aile Çocuk Merkezi" adını verdikleri projelerinde neler olacağını detaylandıran Gümüş, şu hizmetleri sunacaklarını belirtti:

  1. Çalışan annelerin çocuklarına kreş hizmeti
  2. Saatlik dilimlerde gündüz bakım desteği
  3. Ebeveyn katılımlı hobi – sanat atölyeleri

Gümüş, çocukların güvenli bir ortamda eğlenmelerini sağlarken, aynı zamanda ebeveynlere de destek ve katılım imkanı sunacaklarını vurguladı. Nitelikli öğretmenler ve oyun ablaları eşliğinde, ailelerin meşgul olduğu süre içinde çocuklarına güvenli bir ortam sunacaklarını ifade etti.

Projenin esnek hizmet anlayışına odaklandığını belirten Gümüş, "Saatlik dilimlerde esnek hizmet sunarak, ailelerin günlük yaşantısına uyum sağlıyoruz. Ailece katılabileceğiniz hobi ve sanat atölyeleri düzenleyerek, birlikte keyifli vakit geçirmenizi destekliyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi