Başkan adayı Haberleri

başkan adayı haberleri ve güncel başkan adayı gelişmeleri, başkan adayı ile ilgili tüm video, başkan adayı fotoğrafları ve başkan adayı haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Ekonomi

Bu seçimlerde özellikle dikkat çeken bir nokta, 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk defa oy kullanacak olması. Peki kaç...

Gündem

Hülya Gümüş, yarın gerçekleştirecek olduğu  Miting Yürüyüşü ve ardından Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek olan program için tüm Bucaklılar’ı davet etti.

Gündem

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, projelerini açıkladı. Erdoğdu, projeleri ile Bucak'ı modern ve yaşanılabilir bir ilçe haline getirmeyi...

Gündem

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, organize sanayi bölgesindeki fabrikalara ziyarette bulundu.

Gündem

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Cami Mahallesi Aile Sağlık Merkezi projesini açıkladı.

Gündem

MHP Bucak Belediye Başkan adayı Yusuf Erdoğdu, vatandaşların yükünü hafifletmek ve temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla "Hilal Kart" projesini duyurdu.

Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, geleceğin teminatı gençlerle buluşmaya hazırlanıyor

Gündem

Üzerine ağaç devrilerek yaralanan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan, tekerlekli sandalye ile seçim çalışmalarına başladı.

3.Sayfa Haberleri

Trabzonspor'un basın toplantısında yaşanan siyasi gerilim Fenerbahçe Kulübü'nü harekete geçirdi! İşte detaylar...

Gündem

CHP Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, Perşembe Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçimlerde destek istedi.

Gündem

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, seçim vaatleri arasında emeklilere yönelik önemli bir adım atmayı planlıyor.

Siyaset

CHP Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor