Burdur haber Haberleri

burdur haber haberleri ve güncel burdur haber gelişmeleri, burdur haber ile ilgili tüm video, burdur haber fotoğrafları ve burdur haber haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


BURDUR HABERLERİ

Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz Ak parti Burdur milletvekili Adem Korkmaz’a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

BURDUR HABERLERİ

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur ve Bucak ilçelerinde yaşanan içme suyu sıkıntılarıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya...

BURDUR HABERLERİ

Burdur’da bankaya gelerek 320 bin TL para yatırmak isteyen şahıs, banka dolandırıcıların elinden banka çalışanlarının dikkati sayesinde kurtarıldı.

BURDUR HABERLERİ

Burdur’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BURDUR HABERLERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, "Enflasyonla gerçek mücadele parasal tedbirlerle değil ürün üretip satarak yapılır" dedi.

BURDUR HABERLERİ

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) tarafından yapılan uyarıya göre Burdur'da 22 Ekim SALI günü elektrik kesintisi yaşanacak. İşte detaylar...

BURDUR HABERLERİ

Burdur’un Bucak ilçesinde, otomobilin kanala düşmesi sonucu trafik kazası meydana geldi.

BUCAK HABERLERİ

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Çobanpınar Köyü’nde bu sabaha karşı çıkan yangın bir evi harap etti.

BURDUR HABERLERİ

Burdur’un Bucak ilçesinde yabancı uyruklu şahıs, çalıştığı çiftliğin önünde ölü bulundu.

BURDUR HABERLERİ

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

BURDUR HABERLERİ

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’ın başkanlığında Eğitim Proje toplantısı gerçekleştirildi.

BUCAK HABERLERİ

Burdur’un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı, araçtaki diğer yolcu ise kaçtı.