Burdur Devlet Hastanesi’nin sevilen doktorlarından Uzm. Dr. Ferunda Demir Antalya Kepez Devlet Hastanesi’ne tayini çıktı.

2009 yılında Muğla Devlet Hastanesi’nden Burdur Devlet Hastanesi çocuk kliniğine atanan, 2016-2018 Burdur Devlet Hastanesi Baştabibi olarak görev yapan Uzm. Dr. Ferunda Demir Antalya Kepez Devlet Hastanesi’ne tayini çıktı.

Burdur Devlet Hastanesi’nin sevilen doktorlarından olan Ferunda Demir’e hastaları sosyal medya üzerinden üzüntülerini paylaştı.

Uzman Dr. Ferunda Demir Kimdir ?

Burdur’da terzi esnafı bir babanın kızı olarak 1973 yılında Çavdır’ın Küçükalan Köyü’nde dünyaya gelen Ferunda Demir, ilköğretim ve lise öğrenimini Burdur’da tamamladı. Başarılı bir öğrenci olan Demir, dönemin Burdur Anadolu Lisesi’nde ortaokul ve liseyi 7 yıl boyunca okul birincisi olarak bitirdi.

1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Demir, zorlu bir üniversite hayatının ardından mezuniyetinin hemen ardından memleketi Burdur 4 Nolu Sağlık Ocağında çalışmaya başladı. Kısa süren Burdur çalışma hayatının ardından Tıpta uzmanlık sınavını kazanarak 1998 de Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında asistan olarak çalışmaya başladı.