Boşanma Haberleri

boşanma haberleri ve güncel boşanma gelişmeleri, boşanma ile ilgili tüm video, boşanma fotoğrafları ve boşanma haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Magazin

Sofia Vergara ve Joe Manganiello'nun yedi yıllık evliliklerinin ardından sessizliğini bozan ilk kişi Sofia Vergara oldu.

Mersin'de bir kişi, boşanma aşamasında olan 1 çocuk annesi Ukraynalı eşini öldürüp intihar etti.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Serik ilçesinde karı koca ormanlık alanda bulunan bağ evinde ölü bulundu. Polis ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor.

Magazin

Ünlü futbol adamı Fatih Terim'in kızı olan Buse Terim, 2014'te Volkan Bahçekapılı ile yaptığı muhteşem düğünden sonra yollarını ayırmaya karar...

3.Sayfa Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'ya yeni bir partner geliyor! Sıla Türkoğlu'nun partneri Kaan Taşaner olacak.

3.Sayfa Haberleri

Seda Sayan, evlilik soyadı olan "Ökten"i kullanmaktan vazgeçti ve kızlık soyadına dönmeye karar verdi. Bu karar, boşanma iddialarını gündeme getirdi.

3.Sayfa Haberleri

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ Milano'da birlikte mi? Eski eşler barıştı mı? Detaylar haberde!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde boşanma aşamasında olan şahıs, sokak ortasında eline aldığı bıçakla kendine zarar vereceğini iddia ederek gerginlik yarattı.

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, eşlerden birinin diğerine "Alo" demesini kusurlu davranış olarak değerlendirerek bir çiftin boşanmasına hükmetti.

Gündem

Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 yılına ait evlenme ve boşanma istatistiklerini paylaştı. 2023 yılında evlenen çiftlerin sayısında düşüş yaşandı.