Kızılcık Şerbeti'ne yeni bir karakter dahil oluyor. Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı Doğa karakterinin partneri olarak rol alacak isim ise nihayet belli oldu. Sıla Türkoğlu'nun partneri Kaan Taşaner oluyor.

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Toplumsal ilişkileri konu edinen dizinin konusu ise Fatih ve Doğa karakterleri ve onların evliliği üzerinden farklı yaşam tarzına sahip iki ailenin hikayesi idi.

Sila Turkoglu 3

Fatih ve Doğa hikayesi bitiyor mu?

Senaryonun gidişatına göre boşanan ve farklı hayatlar yaşamaya başlayan Fatih ve Doğa çiftinin hikayesi bitiyor. Fatih evlilik yoluna girmişti. 

Doğa'ya da yeni partner geliyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Doğa rolüne hayat veren Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri Kaan Taşaner oldu.

Kaan Tasaner Kizilcik Serbeti

Dizide bir süredir kendisini çocuğuna adayan Doğa’nın hayatına girecek olan zengin iş insanı 57. Bölümde hikâyeye dahil olacak. İki usta kalem Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin kadrosuna katılacak isim bugün belli oldu. Başarılı oyuncu Kaan Taşaner, fenomen dizinin yapım şirketi Gold Film’le anlaştı. Hayat vereceği karakterin adı henüz netleşmeyen Taşaner rol için provalara başlayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ