Burdur Valisi Türker Öksüz, MAKÜ İstiklal kampüsü içerisinde yer alan Fereli Sinan Efendi Erkek Öğrenci Yurdu ile Safahat Kız Öğrenci Yurdu’na ziyaretlerde bulundu.

Her iki yurt binası gezerek sosyal aktivite alanları, yemekhane vb. bireysel ve toplu kullanım alanlarını inceleyen Vali Öksüz, yurtların genel durumu, sunulan hizmetler, kapasite durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaret sırasında öğrencilerle buluşarak hasbihal eden, talep ve isteklerini dinleyen Vali Öksüz, başta eğitimleri olmak üzere, idealleri ve Burdur’a ilişkin sohbet ederek, eğitim hayatları süresince başarılar diledi.

Öncelikli amaçlarının Öğrencilerimizin huzur kenti ilimizde güvenli bir ortamda, en sağlıklı koşullarda eğitimlerini sürdürmeleri olduğunu ifade eden Vali Öksüz, devletimiz bir çok alanda olduğu gibi yurt hizmetlerinde de önemli yatırımları Öğrencilerimizle buluşturarak, kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir ortamı onların hizmetine sunduğunu ifade etti.

Vali Öksüz’e ziyareti sırasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Özçelik, yurt müdürleri eşlik etti

MAKÜ 4

Editör: Evrim Tuna Şahin