Burdur Haberleri

burdur haberleri ve güncel burdur gelişmeleri, burdur ile ilgili tüm video, burdur fotoğrafları ve burdur haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Gündem

Burdur’un Gölhisar ilçesinde yarın elektrik kesintisi yapılacaktır.

Gündem

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Karamanlı Mürseller Köyü'nde yapılan kilit taş parke çalışmasının AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından sosyal...

Gündem

Burdur'un Bucak ilçesinde ve köylerde elektrik kesintisi sebebiyle su kesintisi yaşanacak. İşte detaylar...

Gündem

Burdur-Fethiye kara yolunda seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tomruk yüklü kamyon devrilince yol kısa süreli trafiğe kapandı.

Gündem

Burdur’un Bucak ilçesinde üst geçitte lastiği patladığı için yavaş bir şekilde ilerleyen tıra arkadan çarpan kamyon sürücüsü yaralandı.

Gündem

Burdur’da kontrolden çıkan otomobil önce duvara çarptı ardından market önünde bulunan dondurma dolabının üzerine çıktı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.

Gündem

Burdur’da cadde üzerinde seyir halindeyken kontrolü kaybedip park halindeki otomobile çarpan motosikletli genç ağır yaralandı.

Gündem

Burdur'da bir şüpheli, sokakta yürüyen yaşlı bir adamı gasp edip tartakladıktan sonra polis tarafından yakalandı. Kovalamaca kameraya yansıdı, şüpheli tutuklandı.

Gündem

Burdur merkeze bağlı Yassıgüme köyünde gece saatlerinde ahırda başlayan yangın samanlığa ve eve sıçradı. Ahır, ev ve samanlık kullanılamaz hale...

Gündem

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Gündem

Burdur’da bir şahsın sokaklarda kadın kılığına girip gezdiği şeklindeki sosyal medya paylaşımları üzerine polis harekete geçti.

Gündem

Burdur’da işlettiği alkollü mekanda taşkınlık çıkaran müşterilerle çıkan tartışmada bir müşterinin kavasına kabza ile vuran iş yeri sahibi, oradan çıkıp...