Bucak ilçesinde Mimar Sinan Mahallesi’nde yaşayan Şerife Kurum, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Mimar Sinan Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Mimar Sinan Mahallesi’ne hizmet için yola çıktığını ifade eden Şerife Kurum, yaptığı açıklamada “Bucak ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nin sevgili sakinleri, sizlere sevgi ve saygıyla sesleniyorum. Ben, Bucak doğumlu, evli ve altı çocuk annesi Şerife Kurum. İlçemizin nakliyecilik ve ulaşım sektöründe emeği geçen, sevilen ve sayılan rahmetli Osman Üner'in kızı olarak sizlerle buluşuyorum.

Kadın Eli Mahallemizin Her Noktasına Değecek

“Babamın ticaretle uğraşan bir iş adamı olması, farklı iş kollarında yıllarca çalışmamı sağladı. Bu nedenle artık tüm gücümle hizmet zamanı için Mimar Sinan Mahallesi’nde! Mahallemize kadın eli değecek, bambaşka bir hava katacak hizmetlerin kazandığı bir dönem olacak inşallah.

Gelişen ve Değişen Mimar Sinan Mahallesi Hepimizin Eseri Olacak

Bu büyük hedefe ulaşmamız için sizlerin destekleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Her bir mahalle sakini, bu yolda birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Gelişen ve değişen Mimar Sinan Mahallesi hepimizin eseri olacak.

Mahalledeki İhtiyaçlarımız İçin

Adaylığımı açıklıyorum çünkü mahallemizin ihtiyaçlarını biliyorum. Bu yolda, birlikte daha güzel bir Mimar Sinan Mahallesi için adım atıyoruz. Sizlerin desteğiyle, mahallemizin eksiklerini tamamlamak, yeni projelerle daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayım.

Mahallemiz İçin Birlikte Yürüyeceğiz

Siz değerli mahalle sakinlerine güveniyorum ve bu yolculukta birlikte olmaktan mutluluk duyacağımızı biliyorum. Allah'a emanet olun, sevgiyle kalın.” İfadelerini kullandı.

Photo1704140479 (1)Photo1704140479 (2)

Editör: Ömer Özdoğan