İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak olan personel alımı başvuru süreci, adım adım merak ediliyor... Başvuru süresince nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Başvuru nasıl yapılır?  Başvuru süreci 26 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek...  Peki hangi ünvanlardan personel alınacak?

Belediye Personel Alımı Iznik Belediyesi

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI HANGİ ÜNVANLARDA ALIM YAPACAK?

İçişleri Bakanlığı'nın alım ilanında yer alan pozisyonlar oldukça çeşitli. Büro personelinden teknisyene, mühendislere ve avukata kadar birçok farklı alanda personel alımı yapılacak.

“Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Silahlı”, Kaloriferci, Garson, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Temizlik Görevlisi, Şoför, Destek Personeli, Çağrı Karşılama Personeli, Büro Personeli, Teknisyen “Marangoz”, Teknisyen “Klima”, Teknisyen “Sıhhi Tesisat”, Teknisyen “Bilgisayar”, Teknisyen “Elektrik- Elektronik”, Teknisyen, Tekniker “Elektrik-Elektronik”, Tekniker “İnşaat”, Tekniker “Makine”, Tekniker “Bilgisayar”, Tekniker, Mühendis “Jeoloji”, Mühendis “İnşaat”, Mühendis “Yazılım”, Mühendis “Harita”, Mühendis “Bilgisayar”, Mühendis “Makine”, Mühendis “Elektrik- Elektronik”, Mühendis, Mimar, Programcı, Avukat, Arşiv Uzmanı”

Iskurdan 127711 Personel Isci Alimi Ilani Geldi 18900 Tl Maas Kpss Sinav Sarti Yok Hastanelere Fabrikalara Ban 1711082778618

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuru yapacak adayların, e-devlet şifresine sahip olmaları gerekmektedir. E-devlet şifresi olmayan adaylar, PTT aracılığıyla başvurarak e-devlet şifresi edinebilirler.

Online başvuruları yapmak isteyen adaylar, İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesindeki "Duyurular" sayfasında bulunan "İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru" bağlantısına tıklayarak e-devlet şifresiyle giriş yapabilirler.

Adayların profil bilgileri otomatik olarak kimlik, öğrenim, askerlik ve YDS gibi bilgilerle gelir. Ancak hatalı veya eksik bilgi durumunda, adayların ilgili kurumlarla iletişime geçerek düzeltme yapmaları gerekmektedir.

Belediye Personel Alımı Iznik

Lise mezunu adaylar, ilgili diploma ve alan bilgilerini sisteme yükleyerek başvurularını tamamlayabilirler.

Kişisel bilgiler bölümünde otomatik olarak fotoğraf gelmeyen adaylar, Bakanlık tarafından belirtilen özelliklere uygun bir fotoğrafı yüklemelidirler.

Başvuruyu tamamlamak için adaylar, "Başvurumu Tamamla" butonuna basmalıdırlar.

Başvuru süresi içerisinde, adaylar gerekli güncellemeleri yapmak için "Başvurumu İptal Et ve Yeniden Başvur" alanını kullanabilirler.

Başvuru sürecinde adayların belirtilen adımları dikkatlice takip etmeleri önemlidir.

Kaynak: Haber Merkezi