Içişleri bakanlığı Haberleri

içişleri bakanlığı haberleri ve güncel içişleri bakanlığı gelişmeleri, içişleri bakanlığı ile ilgili tüm video, içişleri bakanlığı fotoğrafları ve içişleri bakanlığı haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


GENEL HABER

İçişleri Bakanlığı, terör listesinde arananların para ödüllerine yüzde 100 oranında zam yaptı. İşte detaylar...

Asayiş

Süreyya Öneş Derici, Avrupa’nın en büyük uyuşturucu baronlarından birisinin Türkiye’de iki farklı isimle oturum izni aldığı iddialarını meclise taşıdı.

Ekonomi

İçişleri Bakanlığı tarafından 4/B sözleşmeli olarak 1608 personel alımı için başvurular başladı! hangi ünvanlardan personel alınacak? Başvuru nasıl yapılır?

Ekonomi

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı tarafından 382 sürekli işçi alımı için kura, sözlü ve uygulamalı sınavlar düzenlenecektir. İstihdamlar hangi kadrolara...

Ekonomi

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Ekonomi

İçişleri Bakanlığı, 1608 yeni personel alımı için ayrıntıları duyurdu. İçişleri Bakanlığı başvuru şartları neler? İçişleri Bakanlığı başvuru nereden yapılacak?