Bakanlık personel alımı Haberleri

bakanlık personel alımı haberleri ve güncel bakanlık personel alımı gelişmeleri, bakanlık personel alımı ile ilgili tüm video, bakanlık personel alımı fotoğrafları ve bakanlık personel alımı haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Ekonomi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından açık iş pozisyonlarına işçi alımı için yeni bir gelişme yaşandı! MSB kura çekimi ne zaman?

Ekonomi

İçişleri Bakanlığı tarafından 4/B sözleşmeli olarak 1608 personel alımı için başvurular başladı! hangi ünvanlardan personel alınacak? Başvuru nasıl yapılır?

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak 3 kadrolu Kamu Personeli alımı gerçekleştirecek.

Ekonomi

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Ekonomi

İçişleri Bakanlığı, 1608 yeni personel alımı için ayrıntıları duyurdu. İçişleri Bakanlığı başvuru şartları neler? İçişleri Bakanlığı başvuru nereden yapılacak?