Günlerdir, Tartışma Programlarında, İktidara Yakın Tüm Tv Kanallarında “Siyasette Yumuşama” Yayınları Yapılıyor, Ana Muhalefet Lideri, Cumhurbaşkanımızı Ak Parti Genel Merkezin De Ziyaret Ediyor.  Sanıyorum Bu Günler De Cumhurbaşkanımız Da Chp Genel Merkezinde Ana Muhalefet Liderini Ziyaret Edecek.

Buraya Kadar Ne Var Bunda Diyebilirsiniz. İktidar Muhalefe Her Zaman Görüşür.  Bence De Ne Var Bunda Diyebiliriz, Ama Karşınızda Siyaset Mühendisliğinin Dehası Bir Siyasetçi Varsa,  Buna “Ne Var Bun Da” Diyemezsiniz. 

Daha,  İktidar Muhalet Görüşmesi Tamamlanmadan, Amanın Bir De Ne Görelim, Yeni İmajıyla Sarışın Bir Hanımefendi “Muhterem” Dediği, Yıllardır Yerin Dibine Sokmaya Çalıştığı Cumhurbaşkanımızı, Külliyede Ziyaret Ediyor. Hemi De Çok Büyük Bir Keyifle.

Bu Ziyaretin Okumasını En Güzel Şekilde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan Ağzım Açık Dinledim, Kısaca “Güç Aktarımı” Olarak De Özetlenebilir Bir İfade Kullandı Ve Daha Önce Böyle Bir Görüşmenin Olacağını İfade Ederek, Siyasetin Nostradamus’u Olduğunu Da Kanıtlamış Oldu. 
 
Şimdi Neler Oluyor Diye Soralim;
  Reis Gene Bir Operasyon Peşinde Mi?  
Ana Muhalefetin  Genel Başkanı Özgür Özel’e Yandaş Medyada Yapılan Bu Güzellemelerin Bir Sebebi Mi Var? 
Sarışın Hanımefendi, “Muhterem”İ,  Devletin Bekası İçin Mi Ziyaret Etti?
Devlenin Bekasının Bir Numaralı Savunucusu Devlet Bahçeli Neden Sarışın Hanımefendiyi, “Partiyi Bırakma” Diye Seslendi ?
Milletin Kafasında Deli Sorular, E Hadi Bir De Ben Eklim;  Ne Olacak Bu Fenerbahçe? ;)
 Tüm Hemşehrilerimin Kurban Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorum.

Saygılarımla
Hüseyin Erdem 07/06/2024