Sokak hayvanları Haberleri

sokak hayvanları haberleri ve güncel sokak hayvanları gelişmeleri, sokak hayvanları ile ilgili tüm video, sokak hayvanları fotoğrafları ve sokak hayvanları haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Gündem

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, bir vatandaş sokak köpeğinin saldırısına uğrayarak ağır yaralandı.

GENEL HABER

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) sokak hayvanlarına yönelik "ötanazi" uygulamasını öngören yasa teklifiyle ilgili tartışmaların alevlendiği günlerde, meclise ziyaretçi yasağı...

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeye sert tepki göstererek,...

3.Sayfa Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sokak hayvanlarına ilişkin, "MHP olarak hayvan dostuyuz, köpeklerin öldürülmesine karşıyız" açıklamasında bulundu.

GENEL HABER

Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada yaptığı açıklamada, tedavi edilen sokak hayvanlarının alındıkları yere bırakılması gerektiğini savundu.

Adana Haberleri

Araç termometrelerinin 49 dereceyi gösterdiği Adana'nın Kozan ilçesinde belediye hoparlörlerinden, ev ve iş yerlerinin önüne su koyulması için çağrıda bulunuldu.

3.Sayfa Haberleri

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sokak hayvanları için ciddi bir bütçe ayırdıklarını söyledi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir grup hayvansever, başıboş sokak köpekleriyle ilgili hazırlanan düzenlemeye tepki gösterdi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, sokak hayvanlarının hakları ve refahı üzerine düzenlenen 1. Sokak Hayvanları Çalıştayı’nda kürsüye 1 Nisan'da belediye...

Gündem

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Burdur'da ve Bucak'ta sokak hayvanları beslendi.

Gündem

Bucak Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandı ve bugün açılıyor!

Gündem

Bucak Belediyesi Ebru Başarır Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 13 Mart Çarşamba günü Saat 14:30’da açılıyor.