Burdur'un Bucak ilçesinde, elleri, ayakları ve ağızları bağlanmış halde ölü bulunan sokak köpekleri, büyük tepkilere neden oldu.

Kızılkaya - Uğurlu Köyü Cevizarası mevkiinde bulunan ölü köpekleri fark eden vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, köpekleri incelemeye aldı.

Yapılan incelemede, köpekler vahşice katledilmiş olduğu tespit edildi. Köpeklerin elleri, ayakları ve ağızları bağlanmış halde bulunduğu öğrenildi.

Olay sonrası hayvanseverler isyan etti. Hayvanseverler, köpekleri vahşice katleden kişilerin bulunarak en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Jandarma ekipleri, köpekleri vahşice katleden kişilerin bulunması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bucak Kızılkaya Köpek Katliamı

Hayvanseverler: Bu vahşet kabul edilemez

Olay sonrası açıklama yapan hayvanseverler, köpekleri vahşice katleden kişilerin bulunarak en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Hayvanseverler, "Bu vahşet kabul edilemez. Bu caniler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Hayvanlar da bizim gibi canlılar. Onların da yaşama hakkı var. Bu vahşeti yapanları kınıyoruz" dedi.

Kaynak: İREM TEKİN