Chp burdur Haberleri

chp burdur haberleri ve güncel chp burdur gelişmeleri, chp burdur ile ilgili tüm video, chp burdur fotoğrafları ve chp burdur haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Gündem

CHP Burdur il teşkilatı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret ederek partinin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Siyaset

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Açık Mikrofon Gençlik Buluşmasına katıldı. 

Gündem

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, seçim çalışmaları kapsamında Gazi Caddesinde esnafları ziyaret etti. 

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Proje ve aday tanıtım toplantısına katıldı.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Kızılkaya Belediye Başkan adayı Şeref Coşar bugün bir basın açıklamasında bulundu.

Gündem

CHP Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, sabah saatlerinde işe gitmek için servis bekleyen işçilerle bir araya geldi.

Gündem

Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, sosyal belediyecilik anlayışıyla yola çıkarak Bucak halkına "Bucak Kart" projesini sundu.

Gündem

Başkan Adayı Hülya Gümüş'ten Bucaklı vatandaşlarımızı sevindirecek bir projesini daha açıkladı.

Gündem

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM Genel Kurulu'nda Burdur'daki sağlık sisteminin eksiklerini ve sorunlarını dile getirdi.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adaylarının ardından Bucak belediye meclis üyeleri adayları listesi de açıklandı.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adaylarının ardından Bucak il genel meclis üyesi adayları listesi de açıklandı. İşte o isimler...

Gündem

CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, partisinin belediye meclis üyesi listesini duyurdu.