Adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada Çelikkaya, "21 Yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Üyesiyim. İlk adaylığım olan "İl Genel Meclils Üyeliği" Aday Adaylığı müracaatımı yaptım. "Bir Çift Mavi Gözün Işığında Herşey Çok Güzel Olacak..." ifadelerine yer verdi.

Semih Çelikkaya, ihtiyaç ve beklentilerin farkında olduğunun altını çizerek, "Kırsal bölgelerde CHP'nin seçmen desteğini artırmak için buradayım. 20 yıldır sağlık sektöründe çalışıyorum ve kırsal kesimde evde sağlık hizmetleri sunuyorum. Üniversitede Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldum. Kırsalın ihtiyaçlarını ve beklentilerini çok iyi biliyorum." ifade etti.

CHP Burdur Merkez İlçe Başkanlığı da Çelikkaya'nın adaylık başvurusu üzerine bir açıklama yaparak, " İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu gerçekleştiren 21 yıllık üyemiz Semih Çelikkaya'ya çıktığı yolda başarılar diliyoruz." sözleriyle başarılar diledi.

Semih Çelikkaya Kimdir?

Semih Çelikkaya, 13 Nisan 1985'te Burdur Merkez'de doğmuştur. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Burdur'da tamamlamıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler alanında eğitim almış ve mezun olmuştur. Yaklaşık 20 yıldır sağlık sektöründe yöneticilik yapmaktadır.

Evli olan Çelikkaya, bir çocuk babasıdır.

Kaynak: Evrim Tuna Şahin