Genç Mimar Osman Kaan Güraksu Burdur CHP’den Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. Osman Kaan Güraksu Lise yıllarında CHP Gençlik Kollarında görev yaptı.

CHP GENÇLİK KOLLARINA VURGU

Osman Kaan Güraksu Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı için yaptığı açıklamada gençlik kollarında görev yaptığını, Burdur için mücadele edeceğini belirterek; “Lise yıllarında Gençlik Kollarında görev yaptığım ve bünyesinde bulunmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Meclis Üyeliğine adaylık başvurumu yaptım. Daha güçlü bir Burdur için mücadele edeceğim. Bütün Belediye Başkanı Aday Adaylarına, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Aday Adaylarına başarılar dilerim “ dedi. “ ÇAĞDAŞ KENT ÇAĞDAŞ MİMAR ” sloganıyla yola çıkan Mimar Osman Kaan Güraksu; " Kent merkezinin geleceği üzerine tartışmaların, görüş ve önerilerin lafta kalmaması için kentlerin nefesi kuvvetli vizyoner politikacılara, kent yöneticilerine, mimarlara, şehircilere ve örgütlü çabasına ihtiyacı var. Burdur 1'inci derece deprem bölgesi , çarpık yapılaşmanın önüne geçmek Çağdaş kent yönetiminde mesleğimin önemini bilerek aday adayı oldum” ifadelerine yer verdi.

Mimar Osman Kaan Güraksu Kimdir?

CHP’de gençlerin önemine vurgu yapan Güraksu 26 yaşında. 1997 yılında Burdur’da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve liseyi Burdur’da bitirdi. Girne Amerikan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun ve 3 yıldır Burdur’da serbest mimar olarak görev yapıyor. Ayrıca Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyesidir.