Ziyaret kapsamında 2024 yerel seçimleri için Deva Partisi Bucak Belediye başkanı adaylarını açıkladılar. Deva Partisi Belediye başkan adayı Bucaklı esnaflardan Tarık Kurunç oldu. Konuyla ilgili olarak Deva Partisi Bucak ilçe başkanı Osman Atan şunları dile getirdi.

Başkan Atan;

Önümüzdeki süreçte yapılacak olan 2024 yerel seçimlerim ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Deva Partisi olarak bizlerde adaylarımızı açıklıyoruz. Bucak Belediye başkan adayımız Bucaklı esnaflarımızdan Tarık Kurunç beyfendi. Bucak’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Bizler elimizden geldiğince halkımız için mücadele edeceğiz. Daha güzel bir bucak için çalışacağız. İnşallah Bucak’ımızı çok daha güzel yerlere götüreceğiz. Seçim çalışmalarımıza başlayacağız. Memleketimize Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. 

Whatsapp Image 2024 02 06 At 12.09.33 (1)


Başkan adayı Tarık Kurunç şunları dile getirdi.

Öncelikle tüm Bucaklı hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah nasip ederse bu göreve talip oldum. Bucak için elimizden geleni yapacağız. Daha güzel bir bucak için var gücümüzle çalışacağız. Tüm halkımızın desteğini bekliyorum. Tüm ilçemize ilimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun inşallah”dedi.

 

Kaynak: ÖMER ÖZDOĞAN