Bucak’ta Sanayi Esnaflarından Tamirci Necati Arlı'nın oğlu İsmail Arlı Bucak Sanayi Kooperatifine başkan adaylığını duyurdu.

Başkan adayı İsmail Arlı değerli sanayi esnafları ve kooperatif üyelerinin  sorunlarının çözülememesinden dolayı aday olduğunu belirtti.


Sanayi Kooperatifi Başkan Adayı İsmail Arlı yaptığı açıklamada " Öncelikle tüm esnaflarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum. Biz sanayi esnaflarımız ve kooperatif üyelerimizin bütün problemleri ve mağduriyetlerinin farkındayız ve çözüm için ilk adımımız olan adaylık sürecindeyiz. Bu süreçte siz değerli sanayi esnaflarımız ve kooperatif üyelerimizin desteklerine talibiz. Biz Hep birlikte daha güçlüyüz. Sanayimiz için Birlik, Beraberlik Başarı için Hedefiyle çıktığımız bu yolda sizlerden destek bekliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

İsmail Arlı kimdir?

İsmail Arlı, 8 Ocak 1985 yılında Burdur'un Bucak ilçesinde doğdu. Sanayi Esnaflarından Tamirci Necati Arlı'nın oğlu olan İsmail Arlı, Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. İş yaşamına 9 yıl boyunca AS Çimento'da satış memuru olarak başlayan İsmail Arlı, kazanmış olduğu tecrübesi ile Arlı Gayrimenkul'un kurucusu ve yöneticisidir. İsmail Arlı, Sanayi Kooperatifi Başkanlığına aday oldu.

I M G 1734