Bucak’ta geçtiğimiz günler de Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya beldesinde bulunan Nuri Baba Ocakbaşı işletmesine Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma yapıldı. 
Yapılan soruşturmayla ilgili olarak işletme sahiplerinden Tugay Motor tarafından bir Basın açıklaması yapıldı.
Yapılan açıklama şu şekilde,

“ AÇIKLAMA
Siyasi ve ticari saikler güden birtakım odaklar tarafından kurulan komplo sonucunda babam Nuriddin Motor tutuklanmıştır. Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, işletmemize iftira atan kişiler hakkında hukuki süreci başlatacağız.
Yıllardır Nuri Baba Ocakbaşı olarak bizi kriminalize etmeye çalışan odaklara aldırış etmeden, yasalara uygun bir şekilde halkımıza hizmet ettik, bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Yapılacak olan yargılama neticesinde de ne tür bir iftira kampanyasına maruz kaldığımız anlaşılacak ve suçsuzluğumuz tescillenecektir. Şu aşamada yürütülen soruşturmanın gizliliğine zeval vermemek adına bazı hususları dile getiremiyoruz. Hukuki süreç tamamlandıktan ve bize atılan iftiralardan resmi olarak aklandıktan sonra, kamuoyu da ne şekilde bir karalama çalışmasına maruz kaldığımızı detaylı olarak öğrenecektir.
Bizi idari yaptırımlarla yıldırmaya çalışan kişilere karşı yürüttüğümüz bütün hukuki mücadeleleri kazandık. Ellerinde sadece adli vakıalar kapsamında iftira atmak kaldı. Şu an bunu sahneliyorlar. Yüce adaletimizin yürüteceği tahkikat neticesinde bir kez daha haklı olduğumuz ispatlanacak. Sayın kamuoyunun bilgilerine arz ederim” şeklinde açıklama yaparken, işletmede ve şahsi evlerinde herhangi bir suç unsurunun bulunmadığını dile getirdi.

Photo1700147695