Bucak Avcılar Derneği Başkanı Erol Altınkaynak ve Yönetim Kurulu üyelerinden yapılan duyuruya göre, 2023-2024 Av Sezonu 25 Şubat 2024 tarihi itibariyle sona erecek.

Duyuruda, Vatandaşlara doğaya ve canlı hayvanlara karşı daha duyarlı olması gerektiği vurgulayan Bucak Avcılar Derneği, üreme döneminin başlaması nedeniyle av sezonunun kapandığı belirterek, "Bu tarihten itibaren avcılığın yapılması yasa dışıdır vatandaşlarımıza önemle duyurulur " denildi.

Olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde Bucak Milli Parklar Şefliği'ne 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden ihbarda bulunulması rica edildi.

Kazasız bir av sezonu geçirmiş olmanın sevincini yaşayan Bucak Avcılar Derneği Başkanı Erol Altınkaynak, "Bu süre zarfında Bucak Milli Parklar Şefliği ve personeli her durumda avcının yanında olmuştur, herhangi bir olumsuzluk da hemen yardımcı olmuşlardır. Bu kapsamda her daim yanımızda olan Bucak Milli Parklar Şefimiz Orman Mühendisi Sayın Ahmet Küçükyaman ve personeline ilgi ve alakalarından, titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ