Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılının başlamasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Vekil Akbulut, Burdur'da yaşanan sorunları dile getirerek şu ifadeleri kullandı:" Bugün itibarıyla 2023-2023 Eğitim ve Öğretim yılı başlamış bulunmakta. İlimizdeki tüm öğretmenlere, tüm öğrencilere ve değerli velilere başarılı bir dönem diliyorum. Eğitim- öğretim başladı fakat bir yandan da telefonumuz durmuyor. İlimizde ve ilçelerimizde aksamayla ve taşımayla ilgili problemler var. Üzülerek söylüyorum ki bir ilçemizde öğretmen açığıyla ilgili de ihbar geldi.  

ilkokul 2. ve 3. sınıflarda öğretmenin bulunmadığı söylendi. Başta Burdur Valimiz ve Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere bütün yetkililere sesleniyorum. Atama istiyoruz, lütfen öğrencileri, öğretmensiz bırakmayın. Yine depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle başka köye taşıma eğitim görmeye giden öğrencileri mağdur etmeyelim. Taşıma problemlerini ivedilikle halledelim. Hepinize saygılar, sevgiler. Yeni eğitim ve öğretim yılımız kutlu olsun" dedi.