ING Bank'tan emeklilere 10 bin liraya varan rekor promosyon

ING Bank, emekli vatandaşlar için 10 bin liraya varan rekor promosyon kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, 3 yıllığına maaşını ING Bank'a taşıyarak emekli maaşını ING Bank'tan almaya başlayan emekliler, maaş tutarlarına göre 7.500 lira ile 10 bin lira arasında promosyon ödemesi alabilecek.

Kampanyadan yararlanmak için emeklilerin 30 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. Başvurular, ING Bank şubeleri ve mobil bankacılık uygulaması üzerinden yapılabiliyor.

O Banka'dan Emeklilere 10 Bin Liraya Varan Rekor Promosyon

ING Bank'ın emeklilere sunduğu diğer avantajlar arasında düşük faizli emekli kredisi de yer alıyor. Kampanya kapsamında, emekli maaşını ING Bank'tan almaya başlayan emekliler, başvuru yapmaları durumunda en uygun faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanma imkanı da yakalayacak.

ING Bank'ın emekli promosyon kampanyası, emekli vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Kampanyadan yararlanarak emekliler, ek bir gelir elde edebilecek ve ihtiyaç duydukları zaman ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

O Banka'dan Emeklilere 10 Bin Liraya Varan Rekor Promosyon 2

Ek bilgiler:

  • Kampanyadan yararlanmak için emeklilerin 3 yıllığına maaşını ING Bank'a taşıması gerekiyor.
  • Kampanya kapsamında, emekliler maaş tutarlarına göre 7.500 lira ile 10 bin lira arasında promosyon ödemesi alabilecek.
  • Kampanyadan yararlanmak için emeklilerin 30 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor.
  • Kampanyadan yararlanmak için başvurular, ING Bank şubeleri ve mobil bankacılık uygulaması üzerinden yapılabiliyor.

Tüm Burdurlular burada ->  İNSTAGRAM SAYFASI  -  FACEBOOK GRUBU

TÜM EKONOMİ HABERLERİ - GAZETEBU ANASAYFA

Editör: Haber Merkezi