Emekli promosyon Haberleri

emekli promosyon haberleri ve güncel emekli promosyon gelişmeleri, emekli promosyon ile ilgili tüm video, emekli promosyon fotoğrafları ve emekli promosyon haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Ekonomi

16 milyon emekliyi ilgilendiren promosyon haberi geldi! Kamu bankalarının ardından özel bankalar da promosyon ödemelerini artırdı.

Ekonomi

Kamu bankaları, emekli promosyon tutarlarını artırdı ve emekliler 8 bin ile 12 bin lira arasında değişen promosyonlar alabilecekler.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'deki bir mitingde yaptığı konuşmada emekli banka promosyonlarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Ekonomi

Milyonlarca emekli, hangi bankanın ne kadar promosyon sunduğunu öğrenmek istiyor. Emekli maaş promosyonu en yüksek veren banka hangisi?

Ekonomi

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren banka promosyonları için geri sayım başladı. Banka promosyonları başvuru tarihleri ne zaman?

Emekli maaşlarına yapılan zammın ardından promosyonlar da arttı! Üst limit 15 bin liraya yükseldi. Hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini...

Emekli maaşını ING'ye taşıyanlara 15 bin TL'ye varan promosyon fırsatı!