Burdur Bucak Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Ertunç, Bucak Hizarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan GENCER ile birlikte GazeteBU'yu ziyaret etti. Ziyarette projelerini anlatan Ertunç, mahalle sakinlerine yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ertunç'un Projelerinden Öne Çıkanlar:

Efendiler Parkı Tabelası: Kaç aydır parkta olmayan tabelanın belediyeden talep edildiğini ve yapımına başlandığını, tamamlanmasının ardından parka takılacağını açıkladı.

Kaldırım ve Mazgal Çalışmaları: Yeni anaokulu yapılan eski imam hatip lisesinin arka yolu olan 3615 sokakta kaldırım ve mazgal yapılması için belediyeye talepte bulunduğunu, belediyenin molozları ve atıkları temizlediğini ve önümüzdeki günlerde kaldırım çalışmasının başlayacağını belirtti.

Aydınlatma Direkleri: Pazar Mahallesi 3307 sokakta aydınlatma direklerinin olmamasından dolayı mahalle sakinlerinin istekleri üzerine gerekli yerlere başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Kaldırım Tadilatları: Ana cadde üzerinde tadilat geçirmiş ve yapılması için belediyeye talepte bulunduğu kaldırımların belediye ekipleri tarafından yapıldığını belirterek, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a teşekkürlerini iletti.

Ertunç, projelerini hayata geçirmek için mahalle sakinlerinin desteğini istedi.

Whatsapp Image 2024 02 26 At 09.53.41 (1)Whatsapp Image 2024 02 26 At 09.53.41