Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından açık iş pozisyonlarına işçi alımı için yeni bir gelişme yaşandı! 1829 işçi alımına dair başvuru şartları, branş dağılımı detayları yayımlandı ve başvurular İŞKUR üzerinden başladı. Peki, merakla beklenen kura çekimi ne zaman?

MSB İŞÇİ ALIMI NASIL OLACAK?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) işçi alımı başvuru süreci devam ediyor. Adaylar, MSB tarafından belirlenen branşlara uygun olarak İŞKUR aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Başvuruların ardından kura çekimi ve sözlü sınav süreçleri izlenecek. MSB işçi alımı başvurusu ne zaman bitiyor?

MSB 1829 İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN, NASIL YAPILIR?

illi Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından açılan 1829 işçi alımı başvuruları, 24-29 Nisan tarihleri arasında İŞKUR'un resmi web sitesi olan https://www.iskur.gov.tr/ adresinden alınacaktır.

MSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Başvuruların ardından, adaylar arasında kura çekimi yapılacak ve başarılı olan adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır. Kura çekimi, Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi'nde (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA) 16 Mayıs 2024 Perşembe günü noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kura sonucunda sözlü/uygulamalı sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlanacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi