Cuma günü Kanal 15 ekranlarında yayınanan Bilal karasakal’ın moderatörlüğünü yaptığı, Burdur Gazeteciler cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel’in katıldığı Burdurun Nabzı programına konuk olan Burdur Ak Parti milletvekili Adem Korkmaz gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 Cumhuriyetin yüzüncü yılı ve Ak Partinin Türkiye siyasetine girişinin 21.yılı dolayısıyla, bu cumhuriyet kolay kurulmadı, kökleri binlerce yıla dayanılmakta, sadece belli bir döneme ait değil atalarımız her bir dönemde ülkemize farklı bir güç katarak 100.yılımıza ulaştık, bu yüz yıllık süreçte bizde Ak Parti olarak 21 yıl ülkemize hizmette bulunduk, bundan sonrada Burdur vekilleri olarak ben ve Mustafa Oğuz vekilimle  ülkemizin güçlenmesi için ne gerekiyorsa yapacağız dedi.

İTTİFAKIMIZ OMUZ OMUZA UYUMLU ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Cumhur ittifakı içinde değerlendirmede bulunan Korkmaz, İttifak ortağımız MHP ile uyumlu şekilde devam ediyoruz.14 Mayısa kadar karşılıklı olarak herkes kendi alanında vekillik için mücadele etti, ama Cumhur başkanlığı seçiminde il başkanları ve vekiller alarak ittifak anlayışı ile hemen bir araya gelerek çalışmalarımızı yaptık. Bu çalışmalarımızda sandığa yansıdı .O gün nasıl isek şimdide iştiarelerle yolumuza devam ediyor. Bizler Cumhur ittifakını temsil eden vekilleriz. Ankara’da her zaman hizmet için beraber hareket ediyoruz.  Cumhurbaşkanımız ve Devlet beyin çizdikleri ittifak çizgileri bizim için bir görevdir, gereğini her daim yaparız dedi.

2024 BURDUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ BELLİ

Korkmaz 2024 Burdur belediye başkan adayları içinse şunları söyledi,  seçim takvimi biraz gecikti.2019 yerel seçimlerinde kasım ayı içinde belli olmuştu, sanırım bu yıl aralık sonunu bulacak. İstifalar Aralık ayı başı başlayacak. Anketler ve temayyül yoklamasından sonra nihai karar verilecek. Bizim Burdur adayımız şu soruyu soracak kendine ,Burdur halkı neye layık? bunu soruyu cevaplayabilirse,HİZMET HEYECANINI YENİ TÜRKİYE YÜZYILI HEYECANINI TAŞIYACAK OLAN  aday bizim adayımız Burdur halkının başkan adayı olacak" dedi.

photo1699293825

Editör: Evrim Tuna Şahin