Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, yazılı açıklamasında Bucaklı hemşehrilerine seslenerek şu ifadelere yer verdi:

Değerli Bucaklı Hemşerilerim, 31 Mart mahalli idareler seçiminde MHP Bucak İlçe Belediye Başkan adaylığı şahsıma tevdi edilmiştir. Öncelikle halkımıza hizmet etme sorumluluğunu bize layık gören Genel Merkezimiz ve değerli büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bucağımıza daha önce Esnaf Odası Başkanlığımız döneminde yaptığımız hizmetler takdir üzere herkesçe malumdur. Artık yapacak olduğumuz hizmetlerimiz gayretlerimiz tüm Bucak halkı için olacaktır.

Şahsımı tanıyan,bilen,duyan gönlüne kalbine dokunduğumuz herkesin samimiyetimden şüphe etmeyeceğine eminim.Kaldı ki daha önce de belirttiğim gibi biz Bucak’ımıza hizmeti şiar edindik.

Bundan hareketle sadece seçim sürecinde değil, 31 Mart akşamı her bir Bucak’lının başkanı olacağımın sözünü şimdiden veriyorum.

Yerel yönetimlerde şeffaflığın ve samimiyetin başarılı olacağına inancımdan dolayı tüm hemşerilerimizin oylarına talibim.

Esnaflarımızdan öğrencilerimize, emekçilerimizden sanayicilerimize tüm hemşerilerimizi dinleyerek projelerimizi hayata geçireceğiz.

Tüm Bucaklı hemşehrilerime hürmetlerimle

Kaynak: Evrim Tuna Şahin