Meka Beton'un halka arz sonuçları ve borsada işlem tarihi, yatırımcılar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayıyla gerçekleşen halka arz, yatırımcılar arasında büyük ilgi gördü. Meka Beton, 1 TL nominal değerli paylarını 25 TL sabit fiyattan satışa sunmuştu. Meka Beton borsada ne zaman işlem görecek? Merak edilen Meka Beton halka arz sonuçları detayları...

Meka Beton halka arz kaç lot verdi?

5-6 Ekim tarihleri arasında 25 TL fiyatıyla talep toplayan MEKAG halka arz sonuçları açıklandıktan sonra, lot dağıtımı aracı kurumlar vasıtasıyla yatırımcılara gerçekleştirildi. Halka arzda her hesaba, en fazla 5-6 LOT (125-150₺ değerinde) pay düştü.

borsaistmeka

Meka Beton ne zaman işlem görecek?

Meka Beton'un halka arz kodu 'MEKAG' olarak belirlenmişti. Halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından, şirketin borsada işlem görmesi birkaç gün içinde bekleniyor.

Tahmini olarak, halka arz sonuçlarının 9 Ekim tarihinde ilan edilmesi ve şirketin MEKAG koduyla 11-12 Ekim tarihlerinde borsada işlem görmesi planlanıyor. Resmi tarih açıklandığında bu bilgi haberimize eklenecektir.

mekabeton

Meka Beton kimdir?

1987 yılında kurulan Meka Beton Santralleri, hem yurt içinde hem de yurt dışında beton santrali ve çeşitli makine imalatı faaliyetlerinde bulunmaktadır. Şirket, beton santralleri, kırma ve eleme ekipmanları ile ilgili ekipman bileşenlerini üretmektedir. Ayrıca, bu üretim süreçleri için gerekli olan makine, teçhizat, ham madde, mamul ve yan ürünlerin ithalatı, ihracatı, alımı ve satışı konularında faaliyet göstermektedir.

Meka Beton Santralleri, ürettiği ürünlerin satış sonrası hizmetlerini de sunmaktadır. Bu kapsamda, saha kurulumları, devreye alma işlemleri ve satış sonrası servislerin yanı sıra yedek parça tedariki gibi hizmetleri müşterilerine sunmaktadır. Şirketin, üretim tesislerinin mülkiyetine sahip olduğu 3 adet tesis bulunmaktadır.

Editör: Evrim Tuna Şahin