MEGA Organizasyon en özel anlarınızda her zaman sizlerin yanında.

MEGA Organizasyon; Kız İsteme, Söz, Nişan, Düğün, Evlilik teklifi, Açılış, kutlama,doğum günü, sevgililer günü, evlilik yıl dönümü, Bride Party ve daha bir çok özel günlerinizde yanınızda.

MEGA Organizasyon açılışına, Bucak Belediye Başkanı ve Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, Milliyetçi Hareket Partisi Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Yılmaz, partliler ve vatandaşlar katıldı.

MEGA Organizasyon Bucak'ta Açıldı

Açılışın ardından MEGA Organizasyon sahibi Gülay Şeref " Açılışımıza katılan tüm herkese teşekkür ediyoruz. Sizlerin en özel günlerinizde yanınızda olmak için hizmetinize açıldık. Hayallerinizi burada gerçekeleştire bilirsiniz. Tü çiftlerimizi iş yerimize mutlaka bekliyoruz. Kız İsteme, Söz, Nişan, Düğün, Evlilik teklifi, Açılış, kutlama,doğum günü, sevgililer günü, evlilik yıl dönümü, Bride Party ve daha bir çok özel günlerinizde yanınızdayız.Yeni sezona özel bir birinden farklı ve özel hizmetlerimizi sizlere sunacağız. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Açılışın ardından ütüm katılımcılara yiyecek ve içerek ikram edilerek, iş yeri hakkında bilgi verildi.

MEGA ORGANİZASYON İletişim: 0541 683 8005

ADRES: Yeni Mahalle Mutlu İş Merkezi Asma Kat (LCWaikiki ) üstü Bucak/BURDUR

Kaynak: HABER MERKEZİ