Manavgat haber Haberleri

manavgat haber haberleri ve güncel manavgat haber gelişmeleri, manavgat haber ile ilgili tüm video, manavgat haber fotoğrafları ve manavgat haber haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Çetin Emeç Caddesi'nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosikletin yolun karşısına geçmekte olan 7 yaşındaki çocuğa çarpması sonucu meydana gelen kazada çocuk yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Manavgat ilçesi otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Öte yandan kaza anı çevrede...

Antalya Haberleri

Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarmanın bir iş yerine düzenlediği operasyonda çok sayıda bandrolsüz sigara, elektronik sigara ile kaçak tütün ele geçirildi.

Antalya Haberleri

Manavgat’ta motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya Haberleri

Manavgat'ta kontrolsüz şekilde kavşağa giren otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken otomobillerde maddi...

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Tofaş marka otomobili ile drift yapan sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el konularak, 32 bin 233 TL...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 araç hurdaya dönerken, araçlarda bulunan 2 kişi ise hafif yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, yaya geçidinden bisikleti ile geçmekte olan 13 yaşındaki bir çocuk, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde virajı alamayan otomobilin yaklaşık 15 metre yükseklikten şarampole uçması sonucu 4 kişi yaralandı.