Alman uyruklu Kerstin Blumenthal, Antalya'nın Manavgat ilçesinde tatil yaptığı otelin plajında yürüdüğü sırada tanımadığı bir kişinin cinsel organını çıkarıp gösterdiğini ve uygunsuz hareketlerde bulunarak kendisine tacizde bulunduğunu iddia etti. Şikayet üzerine harekete geçen jandarma ve zabıta ekipleri, şüpheli A.K.'yi yakaladı. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ilıca Cezaevine teslim edildi.

Antalya'da sahilde taciz iddiası: Şüpheli zabıta ve jandarma tarafından yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Alman uyruklu bir turiste tacizde bulunduğu iddiasıyla A.K. isimli şüpheli zabıta ve jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ilıca Cezaevine teslim edildi.

Alman turist, Antalya'da sahilde taciz iddiasında bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Alman uyruklu bir turist, sahilde yürüdüğü sırada tanımadığı bir kişinin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Şüpheli, zabıta ve jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya'da Alman turiste cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen kişi tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Alman uyruklu bir turiste cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla A.K. isimli şüpheli tutuklandı. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ilıca Cezaevine teslim edildi.

Kaynak: İHA