Ilyas delen Haberleri

ilyas delen haberleri ve güncel ilyas delen gelişmeleri, ilyas delen ile ilgili tüm video, ilyas delen fotoğrafları ve ilyas delen haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Gündem

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belediyeye kazandırılan yeni çöp toplama aracını duyurdu.

Gündem

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, yaptığı açıklamada, devam eden sondaj çalışmalarının başarılı bir şekilde tamamlandığını ve suyun çıkarıldığını duyurdu.

Gündem

Kocaaliler belediye başkanı İlyas Delen Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Başkan ziyaretler kapsamında bazı görüşmeler yaparak isteklerini talep etti. 

Siyaset

Eski Başkan Selahattin Gökçe’den yeni başkan İlyas Delene Ziyaret ederek başarılar diledi

Gündem

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde seçimi kazanarak Melli'nin en genç belediye başkanı seçilen İlyas Delen, mazbatasını aldı.

Gündem

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde seçim tamamlandı. Sandıklardaki oyların sayımıyla yeni belediye başkanı İlyas Delen oldu.

Gündem

AK Parti Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, Kocaaliler'in 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için yatırım sözü aldıklarını duyurdu.

Gündem

Ak Parti Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen