2024 Yılı Yerel Seçimlerde Kocaaliler Belediye Başkanlığı için AK Parti'den İş İnsanı Sigortacı İlyas Delen, aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kocaaliler Beldesi Aday Adayı İlyas Delen

Ak Parti Kocaaliler Belediye Başkanı Aday Adayı İlyas Delen açıklamasında ;

Saygıdeğer hemşehrilerim,

Sizlerin desteği ve güveniyle Kocaaliler Belde Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurumu AK Parti Bucak İlçe Başkanlığına bugün resmi olarak yaptım. Beldemize hizmet etme arzusuyla dolu, güçlü bir ekiple bu yola çıkıyorum.

Birlikte daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Kocaaliler inşa etmek amacıyla yola koyulduk. Vizyonumuz; şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla, sizlerle birlikte Kocaaliler’imizi daha ileri taşımak ve her bir vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmaktır.

Kocaaliler’imize olan sorumluluğumuzun bilinciyle, eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya kadar birçok kamu hizmeti projelerimizi AK Partimizin ve Hükümetimizin güçlü desteğiyle hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

Toplumsal ihtiyaçları anlamak ve çözümler üretmek için bir araya gelerek, ortak akıl ve dayanışma ile daha güçlü adımlar atmayı planlıyoruz.

Her bir vatandaşımızın sözünün duyulduğu, fikirlerin değer gördüğü bir yönetim anlayışıyla, Beldemiz için birlikte daha güzel bir geleceği inşa etmek istiyoruz.

Sevgili Kocaalilerli hemşehrilerim,
bu yolculukta birlikte olmak dileğiyle desteklerinizi ve dualarınızı bekliyor, sizlere layık olabilmek için elbirliğiyle çalışmaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum.

Kocaaliler’imiz için hep yeni hep ileri..

Editör: Evrim Tuna Şahin