Iftar yemeği Haberleri

iftar yemeği haberleri ve güncel iftar yemeği gelişmeleri, iftar yemeği ile ilgili tüm video, iftar yemeği fotoğrafları ve iftar yemeği haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Denizli Haberleri

Merkezefendi Belediyesi’nin düzenlediği toplu mahalle iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi’nde 5 Nisan 2024 Cuma günü kurulacak.

Gündem

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yabancı uyruklu...

Gündem

Burdur Valisi Türker Öksüz, Salda Kız Yurdunda kalan öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.

Gündem

Burdur Valisi Türker Öksüz, Hacılar Jandarma Karakol Komutanlığında Jandarma personeli ile iftarda bir araya geldi.

Gündem

Burdur Valisi Türker Öksüz, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehit Aileleri ve Gaziler ile iftarda bir araya geldi.

Gündem

Milliyetçi hareket Partisi bucak belediye başkan adayı Yusuf erdoğdu sosyal medya paylaşımda bulunarak 18 Mart Çanakkale zaferi anma ve iftar...

Gündem

Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

3.Sayfa Haberleri

Ramazan ayına özel birbirinden lezzetli iftar menüsü önerileri! Her gün farklı lezzetlerle sofranızı şenlendirebilirsiniz.

Gündem

Burdur Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Gönül Sofrası, Ramazan’ın ilk gününde Bağlar Mahallesi ve Hızırilyas Mahallesinde kuruldu.

3.Sayfa Haberleri

Gelinim Mutfakta Ramazan'a özel patlıcanlı Ramazan kebabı tarifiyle başladı! İşte parmaklarınızı yiyeceğiniz lezzetli bir tarif!