Çiftçi Haberleri

çiftçi haberleri ve güncel çiftçi gelişmeleri, çiftçi ile ilgili tüm video, çiftçi fotoğrafları ve çiftçi haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

2016 yılında çiftçiliğe başlayan emekli Doktor İbrahim Bodur, 90 dönüm arazide ektiği ürünlere komisyoncular düşük fiyat verince belediyelere yarı fiyatına...

Antalya Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşalı çiftçilere 700 adet zeytin fidanı dağıttı.

Denizli'de kiraz üreticilerinin ardından, Buldan'lı çilek üreticileri de sezon başında 30 TL'den sattıkları çileğin fiyatının 20 TL'ye düşmesine tepki gösteriyor.

Denizli Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında olumsuz mevsim ve hava şartlarına rağmen kullanılan yeni arpa çeşidinde yüksek...

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere yönelik olarak toplamda 944 milyon 907 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Adana Haberleri

Buğday hasadı yaklaşıyor. Üreticiler, bu yıl rekoltenin yüksek olmasını ve fiyatların da geçen yıla göre artmasını bekliyor.

Gündem

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada, süt fiyatlarına yapılan yüzde 8,5'lik zammın yetersiz olduğunu vurguladı.

Isparta Haberleri

Isparta'da talihsiz bir üretici, farelerin 2 dönümlük arpa tarlasını istila etmesi sonucu büyük bir zarara uğradı.

Denizli Haberleri

Denizli'nin Çivril ilçesinde tarlasında traktörle çift süren 65 yaşındaki Nureddin Deli, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Gündem

Ülkemizin gıda güvenliği ve ekonomik istikrarı için tarım sektörü hayati bir öneme sahiptir.

Gündem

Halk kültüründe baharın habercisi olarak kabul edilen cemrelerden ilki havaya düştüğünden beri Burdur'da ağaçlar tomurcuklanıp çiçek açmaya başladı.

Türkiye'nin en önemli buğday üretim merkezlerinden biri olan Adana'da bu sene verimin dönüm başına ortalama 500-700 kilogram arasında olması bekleniyor.