Eylül ayı ile birlikte başlayan bu satışlar, her bütçeye uygun seçenekler sunuyor.

TOKİ tarafından satışa sunulan arsalar, 27 TL günlük taksitlerle kolay ödeme imkanı sunuyor. Prefabrik, betonarme veya konteyner ev isteyenler için de araziler satılıyor. Bunun yanı sıra, devletten satılık olan arazilerin fiyatları da oldukça cazip. 50 bin, 120 bin ve 170 bin TL gibi rakamlarla sahip olabileceğiniz araziler, yatırımcılar için büyük fırsatlar sunuyor.

Eylül ayıyla birlikte gayrimenkul piyasası hareketleniyor.. Konut hayali kuranlar için müjdeli haberler geliyor!

Eylül ayının gelmesiyle birlikte gayrimenkul piyasası hareketlenmeye başladı ve konut arayışında olanlara müjdeli haberler peş peşe geliyor. Hem Milli Emlak hem de Hazine arazileri, konut sahibi olma hayali kuranlara büyük fırsatlar sunuyor. İmarlı arsaların sahipleri, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere kapılarını açıyor.

Ev sahibi olmanın hayaliyle yaşayanların yüzünü güldüren bu gelişme, pek çok kişinin heyecanını kamçılıyor. Özellikle konut imarlı arsaların sahibinden satılık ilanları, hayallerindeki evi kurmak isteyenlere umut veriyor. İmarlı arsalara yapılabilecek olan konutlar, hayal edilen yaşam alanlarını inşa etmek için büyük bir fırsat sunuyor.

arsag

Milli Emlak’tan uygun fiyatla birçok satışa çıkan arazi.. Uygun fiyatlar ile..

Milli Emlak, Bolu’da bulunan bir arsayı 20 bin TL’ye satışa çıkardı. İhale bedeli olarak belirlenen miktarın 6 bin TL’si teminat olarak alınacak. Satışa sunulan arazi, uygun bir yüzölçümüne sahip olan 400 metrekarelik bir alana sahip.

İhale tarihi olarak 5 Eylül 2023 belirlenirken, saat 10:00 olarak planlanmıştır. Bu ihaleyle ilgilenenler, araziyi 24 taksit seçeneğiyle ödeme imkanına sahip olacak.

Diğer bir il olan Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bulunan üretici, müşterilerine özel yapım sandviç panel konteynerler sunuyor. 3x7, 3x8, 3x9 ve 3x10 ölçülerindeki konteynerler, kullanışlı tasarımıyla dikkat çekiyor. İlanın fiyatı ise 100.000 TL olarak belirlenmiş durumda.

Tokat’ın Merkez ilçesinde yer alan bir bungalov ev, yeni sahibini bekliyor. 4.5x7.5 ölçülerinde olan bu dubleks ahşap ev, doğaya uyum sağlayan tasarımıyla öne çıkıyor. Bir oda, banyo ve mutfak alanının bulunduğu evin fiyatı ise 400.000 TL olarak belirlendi.