İddialara göre, bu aile, yaşanan husumetin bir sonucu olarak, rakip taraftan olan bir simit fırınına saldırdı. Polis ekipleri, bu iki ardışık kurşunlama olayının şüphelilerini yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Olay, Dokuzkavaklar Mahallesi'nde 21.50 sularında meydana geldi. Bilgilere göre, kimliği belirsiz kişiler, simit fırınına 3 el ateş açtılar. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Olay yeri inceleme ekibi, kurşunlanan evden parmak izleri ve boş kovanlar topladı.

Denizli'de iki gün arayla iki kurşunlama olayı.jpg1

Saldırganların yakalanması için ekipler, detaylı bir çalışma başlattı.

İkinci olay ise ertesi akşam Sevindik Mahallesi'nde meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan bir tartışma, hızla büyüdü. Tartışma kısa süreli bir arbedeye dönüştü, ancak çevredekilerin müdahalesiyle gruplar ayrıldı.

Denizli'de iki gün arayla iki kurşunlama olayı2

Ancak, karşı taraftan hala öfke taşıyan saldırganlar, tartıştıkları kişiyi bulmak amacıyla kahvehaneye gittiler. Kahvehanede karşı tarafı göremedikleri için ellerindeki silahlarla tartıştıkları kişinin evine 8 el ateş açtılar. Saldırganlar, evi kurşun yağmuruna tuttuktan sonra hızla olay yerinden kaçtılar.

Şu an için olayla ilgili soruşturma devam ediyor.