Denizli haber Haberleri

denizli haber haberleri ve güncel denizli haber gelişmeleri, denizli haber ile ilgili tüm video, denizli haber fotoğrafları ve denizli haber haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Denizli Haberleri

Buldan ilçesinde üzüm bağında çalışan bir çift, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Denizli Haberleri

Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Sarıca, yeni görevine atandı.

Denizli Haberleri

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese spor yaptırmak için düzenlediği yaz dönemi spor kurs kayıtları 29 Temmuz’da başlıyor.

Denizli Haberleri

Buldan Gençlik Merkezi yaz kurlarına başladı. Buldan’ın merkezinde 500 öğrenci hem tatillerini değerlendiriyor hem de birçok alanda eğitim alıyor.

Denizli Haberleri

Günlerdir evinden kötü kokular gelmesi üzerine yapılan ihbar üzerine hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Denizli Haberleri

Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Denizli Haberleri

Çivril’de yaşayan 86 yaşındaki şehit annesi Raziye Bayar vefat etti. Bayar bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı tedavi görüyordu.

Denizli Haberleri

Son yılların en kurak yaz mevsiminin yaşandığı Denizli’de, Temmuz ayında düşen yaz yağmuru vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Denizli Haberleri

Denizli’de yaşanan şok edici bir olay, vatandaşları dehşete düşürdü.

Denizli Haberleri

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi'nde bir işyerinde dün akşam meydana gelen yangın, Kayalık Şubesi itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına...

Denizli Haberleri

Denizli'de UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'nin travertenleri, son yıllarda su debisinin azalmasıyla büyük bir tehlike altında olduğu bildirildi.

Denizli Haberleri

Adempira Termal & Spa Hotel Genel Müdürü Recep Altuntaş, Denizlilileri termal turizmin merkezi Pamukkale'ye teşvik etmek için güzel bir kampanya...