Nurettin Korkmaz, Okan Kurd, Ferruh Şenel ve Şükrü Alpuğuz'un aday adayı olduğu ön seçimde üyeler saat 10.00'dan itibaren oy kullanmaya başladı. Ön seçimde saat 17.00'da oy kullanma işlemleri sona erdi. 

Ön seçimde oy sayım işlemlerinin ardından tablo şu şekilde oluştu:

Nurettin Korkmaz 99 oy,  Okan Kurd 237 oy, Ferruh Şenel 17 oy, Şükrü Alpuğuz 156 oy alırken  4 oy geçersiz sayıldı. 

Yeşilova Okan Kurd

Ön Seçimi kazanan Okan Kurd yaptığı açıklamada ;

Bugün demokrasi şöleni şeklinde geçen Chp Yeşilova Belediye Başkanlığı önseçiminde bana adaylık görevi veren tüm parti üyelerimize teşekkür ediyorum.Aile içi bir seçim olan önseçimde bize verilen görev yerel seçimlerde en yüksek oy oraniyla seçimi almak ve Chp bayrağını en yükseklerde dalgalandırmaktır. Yeşilova'yı hakettiği yere ve gurur duyacağımız bir ilçe haline hep birlikte getireceğiz.

Bu süreçte aileme,tüm parti üyelerimize, beraber aday adayı olduğum yol arkadaşlarım, Şükrü Alpuğuz ,Nurettin Korkmaz ve Ferruh Şenel'e ,umuda ortak olmak için uzaktan gelen üyelerimize

,koltuk değnekleriyle hasta yataklarindan kalkıp gelen vefakar üyelerimize ve senin için dua ediyoruz mesajları atan tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum.Hepsi başımizın tacıdır.

Seçimin bitiminden sonra yoğun telefon ve mesaj trafiği oluşmasından dolayı cevap veremediğim yüzlerce arama ve mesaj birikmesi oluştu.Bu konuda affınıza sığinıyorum.İlginize çok teşekkür ediyorum.Sevginize,umudunuza layık olmak için çok çalışacağız ve birlikte başaracağız.

ifadelerini kullandı.

Kaynak: İREM TEKİN