Geçtiğimiz günlerde Kızılkaya beldemizde MHP ve CHP seçim merkezleri açılışı yapıldı. Yapılan açılışın ardından Kızılkaya Belediye Başkanı ve MHP Kızılkaya Belediye Başkan adayı İlkay Güngör sosyal medya hesabından kamuoyuna açıklama yaptı ve CHP Kızılkaya Belediye başkan adayı Şeref Coşar'a itafen bazı belgeleri kamuoyuna sundu. 

Başkanın açıklaması şu şekilde;

İLKAY GÜNGÖR 

" Kamuoyuna duyurulur!!!

Bugün beldemiz CHP belediye başkan adayı Sayın Şeref Coşar'ın seçim ofisi açılış programındaki konuşmasında Belediyemize ve Şahsıma İthafen yaptığı suçlamalara karşı cevabımızdır

Kıymetli Kızılkayalı hemşehrilerim sanayi bölgemizde toplamda 8 adet imarlı ticari arsa bulunmaktadır. Bunların tamamı belediyemiz üzerine kayıtlı olup satılmamıştır!!! tapuları fotoğraftadır. İsteyen vatandaşlarımız belediyemize gelip görebilirler.Ayrıca projelerimi çalıp kendinmiş gibi yayınladı ,O yüzden burada projelerimi açıklayamayacağım dediniz. Bu tavrı biz Sayın adayın projelerinin niteliğinin açıklamaya değer olmadığı mesajını vermektedir. Bizim Projelerimiz aylar öncesinde hazırdı, Zira bir gün önce yaptığımız proje tanıtım toplantısında da halkımızla paylaştık.Şunu da belirtmek isterim bizler bugüne kadar hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadık, oynamayız da memletimize kaliteli hizmet getirmekten başka hiç bir gayemiz yoktur. Kullandığınız dil kimliğinizdir. Sizin ve ekibinizin mesnetsiz sadece rakibi karalamaya yönelik ithamlarınız temiz siyaset diline yakışmamaktadır. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğinizi düşünüyoruz. Zira Lider olmak bunu gerektirir Saygılarımla. İlkay Güngör Kızılkaya Belediye Başkanı" şeklinde paylaşımda bulundu.

BİZ BELGELİ KONUŞUYORUZ

Bugün CHP Kızılkaya Gençlik kolları başkanı Tugay Motor, Başkan İlkay Güngör'ün yapmış olduğu açıklamaya itafen basın açıklamasında bulundu. Başkan Tugay Motor şunları dile getirdi

CHP Kızılkaya Gençlik Kolları Başkanı Tugay Motor " 

BİZ BELGELİ KONUŞUYORUZ

Sanayi bölgesindeki arsaların ihaleyle satışıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmem hasıl olmuştur.

Biz ne dediysek o... Biz belgeli konuşuyoruz.

Şimdi kalkmış ben satmadım diyorsun öyle mi? Bu şekilde gerçekleri asla gizleyemezsiniz? Satmadıysan niye satma kararı aldın? Önemli olan niyet. Sen burayı satmaya niyetlenmedin mi? Meclis veya encümen kararı almadın mı? Burasının ihaleyle satılmasıyla ilgili koskoca Kızılkaya belediyesi adına internet sayfalarında ihale karar yazısını paylaşmadın mı?

İşte belge... Bunları hep sen yaptın.

Biz senin yaptıklarını söylüyoruz. Yalan da, iftira da atmıyoruz. Sen neyin peşindesin? Peki tekrar soruyorum? 5 sene içerisinde kaç tane kamuya ait arsa ve belediye hissesi sattınız? Madem şeffaf belediyecilik yapıyorsanız açıklayın halkımız bilsin? Herşeyi halkımızdan neden gizliyorsunuz? Bu konuya benzer bir durumdan halkımızın da bilgilenmesini istiyorum.

İmar planında usulsüzlük yaparak benzin istasyonu yaptığınız yerle ilgili ceza mahkemesinde yargılanmıyormusunuz? İmar planında usulsüz olarak benzin istasyonu yaptığınız parseli, bu durum duyulunca apar topar tekrar normal parsel haline döndürmediniz mi? Bunu yaparak yaptığınız yanlış ve usulsüz işi düzeltebileceğinizi mi zannettiniz? Bazılarını yalan yanlış bilgilerle kandırabilirsiniz ama bilinçli insanları kandıramazsınız!!! Hele ki devleti!!! Milletin gözünün içine baka baka sen kamunun arsalarını sat! Satmak için ihale kararı al! Benzin istasyonu yerini hemen korkuyla değiştir!! Sonrada masum rolü oyna??? Yemezler...

Madem benzin istasyonu yerinde İmar planında yanlış birşey yoksa niye apar topar değiştirdin? Korkma, dik dur o zaman!!! Usulsüz birşey yapmadıysan aldığın kararın arkasında dur? Bu konuyla ilgili devletimizin mahkemelerinde yargılanmıyormusunuz? Devletimizin mahkemelerinin bu durumu bilmediğini mi zannediyorsunuz? Hizmet yapacağım ayağına, milletin yani kamunun olan parsellerini satmadınız mı? Hem sat, hem satış kararı al, hemde ihaleye çıkar!!! Hem usulsüz benzin istasyonuyla ilgili İmar planı yap, sonra korkuyla İmar planını değiştir!!!

Şimdi de bana iftira atıyorlar diyorsun öylemi???

HADİ ORDAN HADİ " şeklinde paylaşımda bulundular. 

31 Mart yerel seçim öncesi Kızılkaya beldesinde her iki başkandan da yapılan açıklama bu şekilde.

Photo 5976360758486876752 YPhoto 5976360758486876751 Y