CHP Gölhisar İlçe Başkanlığı'nın 38’incisi gerçekleştirilen genel kuruluna CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP İl Başkanı Şengül Sevim, Burdur CHP İl Başkanı adayları, İyi Parti İlçe Başkanı Nizamettin Can ve partililer katıldı.
Divan Teşekkülünün ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlanan kongrede, Divan Başkanlığını CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut yaptı. 

Faaliyet raporu ve bütçelerin divana ibrazı ve oylama sonrasında ise CHP İlçe Başkanı Ünal Akalın’a söz verildi. Akalın konuşmasında özetle; 

“Hepiniz 38. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongremize hoş geldiniz. Bugün Atamızın bizzat yönettiği Büyük Taarruzun 101. Yıldönümü. Hepimize kutlu olsun. Bu vatan için şehit düşmüş, başta Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Sayın Divan, değerli partililerim, Mayıs 2022 yılında İsa Kayacan başkanım tarafından boşaltılan ilçe başkanlığı görevi için yönetim kurulu üyelerince görevlendirildim. Bu 16 ay içerisinde ilk işimiz aramızda görev dağılımı yaparak düzenli olarak haftalık ve aylık toplantılarımızı gerçekleştirdik. Parti binamızı sürekli açık tutmaya gayret ettik.

Basın ile ise her zaman yakın temas halindeydik. İlçemizin sorunlarını yine basınımız ile dile getirdik. Özellikle kapalı durumdaki okullarımızla ilgili sıkıntılarımızı ve sulama kanalındaki ölümlerle ilgili açıklamalarımız halkımız tarafından takdirle karşılandı. Bu konuda ben özellikle Gündem Gazetesi sahibi ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Sosyal medya üzerinde paylaşımlarımızı sık sık yaptık. Milli bayramlarımızda geniş katılımlı çelenk sunma programlarımızı ADD ile birlikte gerçekleştirdik. İlçemiz ve köylerimizde oy sayımızı arttırdık. Verimli bir çalışma geçirdik. Ben tekrardan ilçe kongremizin hayırlı olmasını diliyor, hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi. 

Kongre programı kapsamında tek aday olan Hasan Salman ise yaptığı kısa konuşmada kendini tanıtırken, listesiyle birlikte CHP Gölhisar İlçe Yönetimine talip olduklarını belirtirken kendilerine destek istedi. Kongreye katılımlarından dolayı herkeseteşekkür eden Salman, CHP Gölhisar İlçe Başkanı oldu. 

Son olarak söz alan CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ise kısa bir selamlama konuşmasının ardından; “Teveccüh gösterdiniz. İlk defa il başkanlığından bir milletvekili seçildim. Burdur genelinde 11 ilçe 194 köyünde oyunu arttıran bir parti olmanın onurunu yaşayacağız. Partimiz Türkiye’de oyunu en fazla arttıran il olmuştur. Burdur’da, Karamanlı’da, Yeşilova’da, Çavdır merkezde açık ara birinci parti olduk. Gölhisar’da, Altınyayla’da ve Tefenni’de tarihin en yüksek oyunu aldık. Bu başarı 5 yıldır hep birlikte tüm köylerimizde yaptığımız çalışmalarla oldu. Sözlerimi fazla uzatmadan kongremizin ülkemize, ilimize ve ilçemiz Gölhisar’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra CHP Gölhisar ilçe teşkilatında yapmış oldukları katkı ve hizmetlerden dolayı bazı üyelere plaket takdimi yapıldı.
Program birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona ererken CHP Gölhisar ilçe Teşkilatı şu şekilde oluştu.

CHP Gölhisar İlçe Başkanı Hasan Salman, 
Yönetim Kurulu Üyeleri; Orhan Türkcan, Onur Onaran, Mustafa Efe, Fatmana Akıncı, Mustafa İnce, Ercan Şahin, Özkan Öztürk, Nuriye Eriş, Gülten Şenel, Hilal Kahveci, Hüseyin Yüce, Ali Çelik. 
Üst Kurul İl Delegeleri; Mustafa İnce, Hasan Salman, Ünal Akalın, Azime Erkaya, Fatmana Akıncı, Nezahat Kural, Süleyman Avcı, Orhan Türkcan, Onur Onaran, Ercan Şahin