Araç, konut, iş yeri, sağlık ve hayat sigortası, bireysel emeklilik hizmet alanlarıyla hizmet veren Quality Sigorta’nın Bucak Şubesi hizmete açıldı. Düzenlenen açılışa, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Belediye Başkan Adayları Yusuf Erdoğdu ve Hülya Gümüş, siyasi parti temsilcileri, İlçe Müftüsü İbrahim Keser ve davetliler katıldı. Açılışta işletmenin hayırlı ve bol kazançlı olması adına, dua edildi.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yeni işyerlerinin açılmasının ilçedeki gelişmişliğin göstergesi olduğuna vurgu yaparak İşletme Sahibi Harun Çağlayan’a işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aslen Gaziantepli olan Harun Çağlayan, 2007’den beri Bucak’ta ikamet ettiğini söyledi ve her türlü sigorta işlemleri için Bucaklı vatandaşları Quality Bucak Şubesi’ne davet etti.

Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılar, İşyeri Sahibi Harun Çağlayan’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Harun Çağlayan tarafından ilçeye kazandırılan Quality Sigorta Bucak Şubesi, Ahmet Kadriye Öztürk Öğretmenevi yanında Bucak halkının hizmetinde.

Kaynak: ÖMER ÖZDOĞAN