Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Mermer ve Salep Festivali'nin ilk gününde sahneye çıkan Kolpa grubu, sevilen şarkılarıyla meydanı dolduran seyircileri coşturdu.

İğne atılsa yere düşmeyecek kalabalık

İğne atılsa yere düşmeyecek olan kalabalık tarafından takip edilen konser, Bucaklılara unutulmaz bir gece yaşattı.

bucak kolpa konser

Kolpa'nın sevilen şarkıları meydanı yıktı

Konsere gelen binlerce seyirci, Kolpa'nın "Yaz bitti", "Sensiz", "Aşka İnanmıyorum", "Her Gece" gibi sevilen şarkılarıyla coşarken, grup üyeleri de sahnede keyifli dakikalar geçirdi.

Başkan Ünal: "Bucak'ta ayrım yok, kutuplaşma yok"

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, festivalin açılış konuşmasında, "Bugün burada sadece bir festival gerçekleştirmiyoruz, bugün burada bir arada kardeşliğimizin ve beraberliğimizin asla bozulmayacağının mesajını veriyoruz. Bucak'ta hayat var diyerek çıktığımız bu yolda salebiyle, inciriyle, mermeriyle, doğasıyla ve insanlarıyla biz Bucak'ız, bizler Bucaklıyız. Biz hep birlikte kardeşçe ve el ele bu birlikteliğimizi sağlayacak ve devam ettireceğiz. Bucak'ta ayrım yok, kutuplaşma yok. Yaptığımız çalışmalarla, hayata geçirdiğimiz projelerle Türkiye'de örnek alınan bir ilçe haline geldik. Bundan sonra da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Burdur Milletvekili Oğuz: "Bucak'ta Ak Belediyeciliğin en güzel örneği"

Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz da yaptığı konuşmada, "Bucak Belediyemizin düzenlediği bu festivalde bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ak Belediyeciliğin en güzel örneği burasıdır. Emrullah Abimle,Emrullah Başkanımla biz bir yola çıktık, ve güzel projeler gerçekleştirdik. Bundan sonra da Bucak için el ele çalışmaya devam edeceğiz.Hepinize iyi eğlenceler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kolpa grubuna hediyeler takdim edildi

Konuşmaların ardından Kolpa grubuna hediyeleri de takdim edildi.

Yağmur altında muhteşem gece

Sevilen şarkılarıyla sahnede güzel anlar yaşatan Kolpa grubu konserin son bölümünde şarkılarını yağmur altında söyledi. Yağmura rağmen alanı terk etmeyen seyirciler, muhteşem bir gece yaşadı.

bucak kolpa konser 5

bucak kolpa konser 4

bucak kolpa konser 3