Bucak'ta CHP İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı’na yeni atanan Av. İsmail Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretle ilgili olarak CHP İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde;

"İlçe Başkanımız Sayın Av. Ahmet Sedat OKTAY ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. İsmail YILMAZ ve değerli yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk." şeklinde paylaşımda bulundular."

Diğer yandan İYİ Parti Bucak İlçe teşkilatı CHP Teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İşte yapılan paylaşım:

"CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, CHP Milletvekili Adayı Hülya Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri, Bucak İlçe Başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." şeklinde paylaşımda bulundu.

BUCAK'TA CHP VE İYİ PARTİ İTTİFAK MI YAPACAK?

CHP Bucak İlçe Teşkilatı’nın İYİ Parti ziyaretinde akıllarda kalan ise iki başkanın yan yana oturarak birlikte fotoğraf vermesi oldu. Her ne kadar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener " Tüm Türkiye'de ve yerelde kendi adaylarımız ile seçime gireceğiz" dese de iki başkanın ve yönetimin samimi pozları gözlerden kaçmadı.

Özellikle Bucaklı vatandaşların akıllarına “Bucak'ta ittifak mı olacak?” sorularını getirdi. Bir çok vatandaş iki başkanın yan yana verdiği fotoğrafın çok manidar olduğunu ve seçmenlere bir mesaj olduğunu konuşurken, bir yandan da acaba yerel seçimlerde CHP ve İYİ Parti Bucak'ta ittifak mı yapacak?

Bucak'ta yerel seçimlere tek adayla girilebilir mi? Her iki parti kendi adayını çıkarması oyların bölünmesine yol açar mı? Bucak'ta neden ittifak yapılmasın? Acaba yerelde ittifak yani 2019 yerel seçimlerindeki gibi ortak aday çıkar mı? gibi bir çok soruyu akıllara getirdi.

Vatandaşlar yapılan ziyaretin her ne kadar “hayırlı olsun ziyareti” olarak adlandırılsa da muhakkak yerel seçimlerin ele alınmış olabileceğine dair görüşlerini dile getirdiler. Tüm Bucak halkı önümüzdeki süreçte adayların kimler olacağını merakla bekliyor.

Kaynak: ÖZEL HABER / GAZETEBU