Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Burdur Belediyesi’nden 10 Kasım’a Anlamlı Jest
Burdur Belediyesi’nden 10 Kasım’a Anlaml...
13:45Atatürk, ölümünün 87'nci yılında Burdur'da törenle anıldı
Atatürk, ölümünün 87'nci yılında Burdur'...
13:32CHP Bucak İlçe Başkanlığı’ndan 10 Kasım’a Özel Pişi Etkinliği
CHP Bucak İlçe Başkanlığı’ndan 10 Kasım’...
13:23Bucak’ta 10 Kasım’da Atatürk Saygı ve Minnetle Anıldı
Bucak’ta 10 Kasım’da Atatürk Saygı ve Mi...
Burdur’un Bucak ilçesinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.
Meryem Senem Kanık
EDİTÖR
Giriş: 10.11.2025 - 13:23
Güncelleme: 10.11.2025 - 13:26
İlk olarak Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törende Kaymakamlık, Belediye ve Garnizon Komutanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.
Törenin ardından Bucak Belediyesi Kültür Merkezi’nde anma programı gerçekleştirildi. Programda öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler ve oratoryo gösterileri ve Atatürk’ün hayatını anlatan kısa film sunum katılımcılardan büyük beğeni topladı.
Anma etkinliğine Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Garnizon Komutanı, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.






BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir