Araç sahipleri için sevindirici bir haber olan bu indirim, son dönemde artan fiyatlara bir mola  getirecek. İndirim sonrası benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili detaylar sunuldu.. İndirim sonrası benzin fiyatları önceki zam öncesi seviyelere geri dönecek. Bu da araç sahiplerinin yakıt masraflarında önemli bir rahatlama sağlayacak. Motorin kullanıcıları da indirimden olumlu etkilenecek. Motorin fiyatları da önceki zam öncesi seviyelere düşecek, böylece araç sahipleri daha uygun fiyatlarla yakıt alabilecek.

Akaryakıt fiyatlarına müjdeli indirim haberi!

Türkiye'nin akaryakıt sektöründe heyecan verici bir gelişme yaşandı. Son günlerde dolar kurunda ve brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar yaşanması, akaryakıt fiyatlarına olumsuz yansıyordu. Şimdi sevindirici bir haber var. Akaryakıt fiyatlarında indirim müjdesi geldi!
Yılın ikinci yarısında uygulanan ÖTV ve KDV zamlarının ardından benzine 1 lira 64 kuruş, motorine ise 2 lira 3 kuruş zam gelmişti. Bu zamlarla birlikte motorin fiyatları 40 TL'nin üzerine çıkmış, benzin fiyatları da 40 TL'ye yaklaşmıştı. Sürücülerin tepkisi büyük olmuştu.

akryt6

İndirim duyruldu! Sürücüler rahatlatacak

Döviz ve brent petrol varil fiyatlarındaki değişim, Salı gecesi itibariyle beklenen indirimi beraberinde getiriyor. Sürücüleri heyecanlandıran bu gelişme, benzin fiyatlarında yaşanacak indirimle ilgili sektör kaynakları tarafından duyuruldu. Salı günü gece yarısından itibaren tabelalarda yerini alacak olan indirim, benzin grubunu etkileyecek. Tahminlere göre, benzin fiyatlarında 1 lira 15 kuruşluk bir indirim bekleniyor. İndirim sonrasında İstanbul’da benzin fiyatları 37 lira 41 kuruşa, İzmir’de 38 lira 11 kuruşa, Ankara’da ise 38 lira 1 kuruşa
düşecek.

Bu gelişmeyle birlikte sürücüler, yakıt masraflarında bir rahatlama yaşayacak. İndirim, araçkullanıcıları tarafından uzun süredir beklenen bir  maliyet düşüşü olarak değerlendiriliyor.  Tabelalardaki yeni fiyatlar, sürücülerin yakıt alımlarında daha avantajlı seçenekler sunacak.