Akaryakıt Haberleri

akaryakıt haberleri ve güncel akaryakıt gelişmeleri, akaryakıt ile ilgili tüm video, akaryakıt fotoğrafları ve akaryakıt haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Ekonomi

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurundaki değişiklikler, akaryakıt fiyatlarına da yansımaya devam ediyor.

Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklılaştırılmış ürünlerin aynı fiyata satılmasını sağlayacak yeni bir karar aldı.

Gündem

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu öğrencilere ücretsiz ulaşım ve Cuma Pazarına ücretsiz ulaşım imkanı sunmak için belediyeye bir otobüs daha...

Ekonomi

Araç sahiplerine bir zam haberi daha geliyor... Akaryakıt grubuna gece yarısından sonra geçerli olacak 81 kuruşluk bir zam bekleniyor.

Ekonomi

Son zamanlarda benzin ve motorin fiyatlarına gelen zamlar vatandaşları zorlarken bir indirim haberi geldi.

Ekonomi

ABD merkezli ünlü yatırım bankası Goldman Sachs, Brent petrol varil fiyatları için yaptığı tahminde fiyatın 87 dolar seviyesine çıkabileceğini açıkladı.

Antalya Çaltıcak Balıkçı Barınağı'nda kızakta bulunan bir tekneden sızan akaryakıtın deniz kirliliğine neden olduğu tespit edildi.

Gündem

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru sürüyor.